loader image
Queens Creme Κέικ Βανίλιας

Queens Creme Κέικ Βανίλιας

Queens Creme Κέικ ΒανίλιαςIngredientsΥλικά:2720 g Queens Cake Βανίλιας970 g Αυγά (ολόκληρα)990 g Ηλιέλαιο585 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Τοποθετούμε το μείγμα Queens Cake βανίλιας στο μίξερ και αναμειγνύουμε στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα υγρά συστατικά και...
Ψωμί Soft Grain rye

Ψωμί Soft Grain rye

Ψωμί Soft Grain ryeIngredientsΥλικά:7200 g Αλεύρι Soft Grain rye5300 g Νερό120 g ΜαγιάDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά Χρόνος ξεκούρασης: – Βάρος ζύμης: 1200 g Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες...
Queens Cake Σοκολάτας

Queens Cake Σοκολάτας

Queens Cake ΣοκολάταςIngredientsΥλικά:2715 g Queens Cake Σοκολάτας985 g Αυγό (ολόκληρο) 960 g Ηλιέλαιο675 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Τοποθετούμε τα συστατικά σε σκόνη σε ένα μίξερ και δουλεύουμε το πρώτο μίγμα στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα υγρά συστατικά...
Ψωμάκια και ψωμί

Ψωμάκια και ψωμί

Ψωμάκια και ψωμίIngredientsΥλικά:3000 g Αλεύρι Pane Capricciosa7000 g Αλεύρι Farina Zero350 g Μαγιά 6000 g Νερό ( 10° C)DirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε για 20...
Παξιμάδι Κρητικό

Παξιμάδι Κρητικό

Παξιμάδι ΚρητικόIngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι LIMNOS4000 g Αλεύρι Soft 55%5500-6000 g Νερό (δροσερό 15 °C)500 g Ζάχαρη200 g Μαγιά150 g Αλάτι700 g Ηλιέλαιο300 g ΓλυκάνισοDirectionsΕκτέλεση:Αναπιάνουμε τη μαγιά 2 ώρες πριν ζυμώσουμε, με λίγο αλεύρι 55% και όσο νερό...