


Ψωμί Soft Grain rye
Ψωμί Soft Grain ryeIngredientsΥλικά:7200 g Αλεύρι Soft Grain rye5300 g Νερό120 g ΜαγιάDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά Χρόνος ξεκούρασης: – Βάρος ζύμης: 1200 g Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες...
Queens Cake Σοκολάτας
Queens Cake ΣοκολάταςIngredientsΥλικά:2715 g Queens Cake Σοκολάτας985 g Αυγό (ολόκληρο) 960 g Ηλιέλαιο675 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Τοποθετούμε τα συστατικά σε σκόνη σε ένα μίξερ και δουλεύουμε το πρώτο μίγμα στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα υγρά συστατικά...
Ψωμάκια και ψωμί
Ψωμάκια και ψωμίIngredientsΥλικά:3000 g Αλεύρι Pane Capricciosa7000 g Αλεύρι Farina Zero350 g Μαγιά 6000 g Νερό ( 10° C)DirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε για 20...