loader image
Ψωμί Σικάλεως 70%

Ψωμί Σικάλεως 70%

Ψωμί Σικάλεως 70%IngredientsΥλικά:3000 g Αλεύρι Durasoft6200 g Αλεύρι Σικάλεως τ. 1150800 g Φυσικά αποξηραμένο προζύμι Vollkorn Malzsauer200 g Αλάτι125 g Νωπή μαγιά (ή 50 g ξηρή μαγιά)7500-7800 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C Χρόνος ανάμιξης: 5...
Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit

Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit

Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp FitIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι NTEMI 70%3000 g Συμπύκνωμα Top Fit200-300 g Μαγιά5600 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά...
Ψωμί τσιαμπάτα

Ψωμί τσιαμπάτα

Ψωμί τσιαμπάταIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι LIMNOS4000 g Αλεύρι PREMIER1000 g Αλεύρι Ciabatta mix300 g Μαγιά 180 g Αλάτι350 g Λάδι8300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα, εκτός από το λάδι και τα 2-2,5 κιλά...
Ψωμί GerstenWonne

Ψωμί GerstenWonne

Ψωμί GerstenWonneIngredientsΥλικά:10000 g Μείγμα GerstenWonne180 g Νωπή μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)7500 g Νερό ( ≈ 35 o C)DirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 28o C Χρόνος ανάμιξης: 10-12 λεπτά στο αργό Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 550 g ( 2 καρβέλια ανά...
Ψωμί Panadero

Ψωμί Panadero

Ψωμί PanaderoIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Panadero200 g Αλάτι180 g Μαγιά7000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25 – 27o C Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι) Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε...