


Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit
Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp FitIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι NTEMI 70%3000 g Συμπύκνωμα Top Fit200-300 g Μαγιά5600 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά...
Ψωμί τσιαμπάτα
Ψωμί τσιαμπάταIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι LIMNOS4000 g Αλεύρι PREMIER1000 g Αλεύρι Ciabatta mix300 g Μαγιά 180 g Αλάτι350 g Λάδι8300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα, εκτός από το λάδι και τα 2-2,5 κιλά...
Ψωμί GerstenWonne
Ψωμί GerstenWonneIngredientsΥλικά:10000 g Μείγμα GerstenWonne180 g Νωπή μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)7500 g Νερό ( ≈ 35 o C)DirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 28o C Χρόνος ανάμιξης: 10-12 λεπτά στο αργό Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 550 g ( 2 καρβέλια ανά...