


Limnos baguettes με ελιές
Limnos baguettes με ελιέςIngredientsΥλικά:1000 g Αλεύρι Super Limnos mix1000 g Αλεύρι Limnos 50 g Μαγιά200 g Ψιλοκομμένες ελιές1200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30...
Ψωμί Ολικής
Ψωμί ΟλικήςIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι τύπου 90% 180 g Μαγιά200 g Αλάτι6500 g Νερό70 g Βελτιωτικό Super ImpressionDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10′ αργά και 4′ γρήγορα. Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Στη συνέχεια...
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέταIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Βaguette150 g Mαγιά200 g Αλάτι6300-7000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα. Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes...