Ψωμί ολικής αλέσεως με DurasoftIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι DURASOFT5000 g Αλεύρι Αφρικάνα180 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8’ στο αργό και περίπου 2’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι...
Limnos baguettes με ελιέςIngredientsΥλικά:1000 g Αλεύρι Super Limnos mix1000 g Αλεύρι Limnos 50 g Μαγιά200 g Ψιλοκομμένες ελιές1200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30...
Ψωμί ΟλικήςIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι τύπου 90% 180 g Μαγιά200 g Αλάτι6500 g Νερό70 g Βελτιωτικό Super ImpressionDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10′ αργά και 4′ γρήγορα. Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Στη συνέχεια...