loader image
Ψωμί ολικής αλέσεως με Durasoft

Ψωμί ολικής αλέσεως με Durasoft

Ψωμί ολικής αλέσεως με DurasoftIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι DURASOFT5000 g Αλεύρι Αφρικάνα180 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8’ στο αργό και περίπου 2’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι...
Limnos baguettes με ελιές

Limnos baguettes με ελιές

Limnos baguettes με ελιέςIngredientsΥλικά:1000 g Αλεύρι Super Limnos mix1000 g Αλεύρι Limnos 50 g Μαγιά200 g Ψιλοκομμένες ελιές1200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30...
Ψωμί Ολικής

Ψωμί Ολικής

Ψωμί ΟλικήςIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι τύπου 90% 180 g Μαγιά200 g Αλάτι6500 g Νερό70 g Βελτιωτικό Super ImpressionDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10′ αργά και 4′ γρήγορα. Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Στη συνέχεια...
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα

Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα

Αυθεντική Γαλλική μπαγκέταIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Βaguette150 g Mαγιά200 g Αλάτι6300-7000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα. Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes...
Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιο

Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιο

Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιοIngredientsΥλικά:50 % Αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ΖΕΡΟ25 % Αλεύρι LIMNOS20 % Σιμιγδάλι Ψιλό5 % Συμπύκνωμα KRUSTIKA2 % Μαγιά1 % Αλάτι2 % Ελαιόλαδο60 % ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ζυμώνουμε για 12′ αργά και για 1-3’γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 25°...