loader image

Print Options:

Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιο

Υλικά:
 50 % Αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ΖΕΡΟ
 25 % Αλεύρι LIMNOS
 20 % Σιμιγδάλι Ψιλό
 5 % Συμπύκνωμα KRUSTIKA
 2 % Μαγιά
 1 % Αλάτι
 2 % Ελαιόλαδο
 60 % Νερό
Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε για 12' αργά και για 1-3'γρήγορα.

2

Θερμοκρασία ζύμης 25° C.

3

Ξεκουράζουμε για 45 λεπτά.

4

Κόβουμε σε τεμάχια των 600 γραμμαρίων.

5

Στοφάρουμε στους 30° C με 75 % υγρασία.

6

Ψήνουμε με ατμό αρχικά στους 230° C και κατεβάζουμε τον φούρνο στους 200° C μετά από 8 λεπτά ή προσαρμόζουμε ανάλογα με τον φούρνο μας!