loader image

Print Options:

Queens Creme Κέικ Βανίλιας

cake-vanilia

Υλικά:
 2720 g Queens Cake Βανίλιας
 970 g Αυγά (ολόκληρα)
 990 g Ηλιέλαιο
 585 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Τοποθετούμε το μείγμα Queens Cake βανίλιας στο μίξερ και αναμειγνύουμε στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό.

2

Προσθέτουμε τα υγρά συστατικά και δουλεύουμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα, και αμέσως μετά 3 λεπτά με 2η ταχύτητα.

3

Ανακατεύουμε καλά το μείγμα από κάτω προς τα πάνω με το χέρι, και συνεχίζουμε για άλλα 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Χρόνος ψησίματος:
4

Κέικ σε στρόγγυλο σχήμα
Ψήνουμε 600 γρ. ζύμης για 50 – 60 λεπτά στους 180° C

5

Cup Cake
Ψήνουμε 40 - 60 γρ. ζύμης για 30 λεπτά στους 190° C

6

Muffin
Ψήνουμε 85 - 130 γρ. ζύμης για 30 - 40 λεπτά στους 170 - 180° C

Σημειώσεις:
7

Έχει ληφθεί κάθε μέριμνα για να διασφαλιστεί, ότι οι πληροφορίες σε αυτή τη συνταγή είναι ορθές. Ωστόσο η προσθήκη άλλων συστατικών στη συνταγή και περαιτέρω επεξεργασία αυτής είναι εκτός του δικού μας ελέγχου. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε συνετές δοκιμές, για να έχετε ένα προϊόν με ικανοποιητική ποιότητα και σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.