loader image

Print Options:

Ψωμί Soft Grain rye

Υλικά:
 7200 g Αλεύρι Soft Grain rye
 5300 g Νερό
 120 g Μαγιά
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά

3

Χρόνος ξεκούρασης: -

4

Βάρος ζύμης: 1200 g

5

Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.

6

Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.

7

Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.

8

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

9

Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά