loader image

Print Options:

Ψωμί Ολικής

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι τύπου 90%
 180 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6500 g Νερό
 70 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10' αργά και 4' γρήγορα.

2

Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35 °C με 70% υγρασία για 40' περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210 °C για 40' περίπου.