loader image

Print Options:

Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής Άλεσης

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Spelt Wholemeal
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 200 g Φυσικά αποξηραμένο προζύμι Vollkorn Μalzsauer
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι
 250 g Φρέσκια Μαγιά
 6500 g Νερό
Διαδικασία:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: Σε σπιράλ μίξερ 4 λεπτά αργά και 8 – 9 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 – 30 λεπτά

4

Προετοιμασία: Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και φορμάρουμε σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στην στόφα

5

Στοφάρουμε όπως για κανονικό σταρένιο ψωμί.