loader image

Print Options:

Ψωμί Καλαμποκιού 50/50

Υλικά:
 900 g Αλεύρι NTEMI
 900 g Αλεύρι Corn bread mix
 1000 g Νερό
 45 g Μαγιά
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργό + 6 γρήγορο

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος ζύμης: 600 g

4

Παραμονή στη στόφα: 45 λεπτά. Χαράζουμε στην επιφάνεια πριν την διαδικασία.

5

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο λευκό ψωμί. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

6

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου