loader image

Print Options:

Κέικ χωρίς γλουτένη

Υλικά:
 500 γρ. Αλεύρι Free Gluten flour mix
 4 τεμάχια Αβγά
 ½ κούπα Γάλα (1,5% λιπαρά)
 ½ κούπα Καλαμποκέλαιο
 2 κουτ. του γλυκού Baking Powder
 ½ κουτ. του γλυκού Βανίλια
 350 γρ. Ζάχαρη
Εκτέλεση:
1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με τα υγρά υλικά δηλαδή τα αυγά, το γάλα και το καλαμποκέλαιο.

2

Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί.

3

Το μείγμα δεν χρειάζεται πολύ xτύπημα.

4

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180° C.